2015 en uppgörelse, nytt år

För att vara ärlig så var det inte mycket som gick rätt under 2015, det känns som att lämna över kontrollen över livet till andra på många sätt.

toadilyinsane

Förklaring eller ursäkt, ja vad kan det nu vara kanske att dom senaste åren tagit ut lite av sin rätt, att energin inte riktigt velat finnas där varken för mig själv eller andra, och det är faktiskt ovanligt för att vara jag att inte kunna finnas där för Er andra samtidigt.

Livet är faktiskt inte en vandring man gör ensam utan tillsammans med människor vissa som man gör följe med tidigt och vissa som ansluter under färden.

Skillnaden för mig det senaste året har varit att min senaste resa varit just rätt ensam, lite på grund av att det har varit jobbigt och en hel del av dom som fanns kring mig faktiskt försvann under perioden.

I bland går man vilse och finns det ingen där som visar en rätt igen så är det lite svårt .

Men i alla fall så snart är det ett nytt år och det är dags att faktiskt börja ta tillbaka kontrollen igen och se vad Jag vill, .

Nyårslöften inför 2016, jag ska lyssna mer, jag ska ta hand om dom som finns kring mig, jag ska leva varje dag .

Det som har varit har varit man lär sig av det förflutna, men det ska inte hindra att göra något bättre av framtiden.

Jag ska vara snäll mot dom som förtjänar det och strunta i dom som inte gör det och leva mitt liv som jag vill ha det utan att bry mig om att andra tycker att det passar eller är rätt, det är mitt liv och jag lever det som Jag vill.

Jag ska hitta ett jobb som motsvarar min personlighet och göra mitt bästa, varje dag ..

Det är mina löften

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*