Saker blir inte alltid…

Saker blir inte alltid som man tänkt sig, eller hur?

Eftersom jag började det nya här med att prata om en nystart så måste jag också på något sätt sparka ifrån från det gamla eller hur.

Så vad är nu gammalt? Ja förutom jag då som blivit äldre…

Berättelsen om uppväxt och annat kommer senare i en egen del av den här bloggen, dvs min berättelse om att resa inte bara fysiskt utan också socialt det där som numera brukar klassificeras som en klassresa (inte som dom man nu gjorde i skolan och hamnade i Stockholm eller på Gotland på 80-talet)

Låt oss säga att det var lite av en berg o dal bana med en del vinklar både tankemässigt och känslomässigt .

702061542_1315176Allt är inte alltid som det ser ut på ytan, en sanning som många ibland missar eftersom det är just ytan man bedöms utifrån.

Dom senaste åren har varit turbulenta, 2002 så krockade jag med min motorcykel och det var en rätt hård smäll, så pass hård att det var nära att jag inte skulle klara mig.

Rehabiliteringen tillbaka till jobbet fungerade inte speciellt bra , lite på grund av det som jag skrivit ovan att allt som inte syns på ytan kan vara svårt att förklara, dvs när gipset och nackfixeringen åkte av och man inte blir mirakulöst frisk på en gång så blir människor kring en förvirrade  och eftersom jag på den tiden jobbade som högpresterande projektledare för ett stort företag i möbelbranschen så blev det friktion .

För att göra en lång berättelse kort (som ändå kommer komma igen på ny plats här senare) så blev det omflyttningar i organisationen, nya arbetsuppgifter tills den dagen jag blev övertalig.

Eftersom jag är diplomerad Coach (nej den titeln ger inte ens en gratis kopp kaffe) så startade jag upp en egen verksamhet där jag coachade , byggde upp varumärken plus utvecklade wordpress front/backends och började få lite fason på tillvaron.

Våren 2013 så fick min mamma en rätt svär diagnos, en reumatisk version av lungfibros och förloppet var så pass snabbt att på mindre än ett år så brann hon ut/bort och då jag tog hand om rätt mycket kring det så blev livet jobbigt, så pass att det inte fungerade att driva min verksamhet vidare.

Så nu jobbar jag på att komma igen.

Och igen kommer jag 🙂

 

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*