Börja om och börja Om

Jag hade aldrig trott att tiden kunde vara så relativt långsam som det senaste året,  jag trodde tiden efter olyckan 2002 var jobbig men det är inget mot vad det senaste året har varit.

Så lite recap vad som nu har hänt…

Efter då jag slutat på mitt jobb hos Ikea 2012 (december) så drev jag ett experiment med en liten coaching verksamhet som aldrig riktigt tog fart, det plus att ett riktigt dåligt familje besked ruskade om tillvaron rätt rejält (morsan diagnostiserades med Reumatisk fibros på lungorna) och det gjorde nu att livet blev lite annorlunda, så under 10 månader så var det en hel del resande mellan Helsingborg och Kramfors ja det plus oro och känslan av faktiskt hjälplöshet.

Och ja efter 10 månader så tog det abrupt slut, och nästa del i det hela träder in, att ordna allt som händer efter att en människa försvinner.

Eftersom jag nämnt en olycka 2002 så bör jag väl säga nåt om den också, mc + bil är en dålig kombination, helst när dom två kommer i kollisionskurs med varandra, för mig innebar det att nacken gick sönder (plus lite till) och livet förändrades radikalt, kontentan av det hela innebar också en 50% nedsättning av min kapacitet att jobba.

Efter att ha jobbat inom IT sedan 1991 och haft rätt trevligt så kommer 50% att bli rätt jobbigt , mycket för att (i alla fall som jag upplever det) är samma människa fortfarande men ändå inte, och att acceptera att saker inte kommer bli som förr är rätt jobbigt.

Så det finns saker att fundera krin, men nu tillbaka till Nutid (ja jag kommer hoppa mellan då & nu)

Att vakna på morgonen utan att ha något att göra är jobbigare än vad många kan ana, första tiden är det hyffsat bra men sedan börjar det gå en på nerverna, lägg sedan till att ekonomin inte riktigt hänger med och att man faktiskt till slut hamnar på det där stället där drömmar lägger sig för att Dö till slut så ja det kan låta grovt men men.

Arbetsförmedlingen gör naturligtvis det bästa som dom nu kan, och jag ja jag försöker i alla fall hålla kunskaper igång (skrivande läsande och reparation av Toughbook datorer från Ebay, den du)

Men när inget händer, när varje morgon innebär att vakna och vänta på att det är dags att gå och sova, ja roligare än så blir det faktiskt inte..

Men jag hoppas…..

// Janne

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*