Nystart (eller Inte?

Jo jag vet att jag tjatar om den där jäkla nystarten som inte riktigt vill infinna sig, 

Efter att ha jobbat med IT i rätt många år (japp ända sedan 1990) så blir det lite att fundera kring vart vill jag med 

min framtid, ok det finns lite mer saker numera att ta hänsyn till där min Bipolaritet är en av sakerna (lägg sedan till en whiplash skada från en rätt vidrig mc olycka plus en jäkla massa otur så hamnar du någonstans i min värld)

Kompetensmässigt så är det ingen skillnad, försöker hålla igång allt med att faktiskt fixa lite ”skrot” som jag köper på Ebay (jag gillar Panasonic Toughbook’s) men det är inte riktigt samma sak som att jobba, och ja man träffar mindre människor, vilket blir lite jäkligt om man nu tycker om att ha folk kring sig (ja jag gillar det ) 

Det är knepigt hur relativ tiden blir när man som jag kallar det hamnat i ”Limbo” dvs mellan akten mellan liv och H*lv*t* 

veckorna passerar och den enda skillnaden är att på helgen så kommer det ingen post (vilket är skönt då räkningar hittar in i limbo livet fortfarande) ja livet blir rätt tråkigt och samtidigt blir jag också en rätt tråkig människa, för när familjen kommer hem och berättar om sina dagar så har jag rätt lite att tala om samtidigt som jag ärligt blir avundsjuk på allt som pågår utanför mina 4 väggar.

Ok dags att sluta gnälla, eller ok det är väl inte alltid så lätt, dom som säger att det bara är att rycka upp sig och göra något vettigt har aldrig befunnit sig i limbo…….. eller hur…..!!!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*