Förvirrad eller? (Micrar en nykokt kopp kaffe)

Japp nya saker varje dag, igår var det en rätt trevlig kopp kaffe på Wayne’s i Helsingborg och idag blev det en kopp som fick en lite extra del av just hetta.

För så kan det gå när huvudet är någonstans där resten av kroppen inte är eller i alla fall när tankarna inte riktigt befinner sig på samma ställe,

Ok jag kom på mig själv efter typ 1/2 minut men då bubblade det rätt rejält i koppen, ja ungefär på samma sätt som i mitt huvud just nu.

Så vad är det som händer i knoppen nu då? Ok om vi säger så här så varje gång jag säger att jag inte kan komma lägre på depp skalan så verkar jag på något sätt vilja se om jag kan tangera rekordet som jag just satt, ja jag är rätt långt nere i sk*ten just nu.

Jag skrev några ord om att jag troligen hade fått en införsel på lönen och ja jag hade rätt, beslutet låg i brevlådan när jag kom hem, så jodå jag hade gissat det helt rätt, och ja jag vet att skulder ska betalas men det hade varit trevligt att få det på en hyffsad nivå .

Ja skit också, sista gången jag jobbade på ”riktigt” som jag känner det var 2011 det blir 5 år sedan, som projektledare med full koll på sociala medier och ideer om hur man påverkar genom just dessa så var det rätt trevligt, ja även om det inte var direkt bara smooth sailing så fanns det rutin och den där kicken när saker och ideer fungerade, och det är en av mina drivkrafter (ja lägg till att jag har en bipolär diagnos så)

Jag har väl inte varit sysslolös sedan 2011, nej första 2 åren var det utslussning från jobbet (min arbetsgivare outsourcade och eftersom min trafikskada gjorde att jag bara kan jobba 50% så blev jag över) plus ett försök att driva eget som nyexad Coach , sedan kom det sjukdom in i bilden.

Ja inte min egen sjukdom utan min mammas, reumatisk fibros som gjorde att en intensiv människa brann ut på 8 månader och jag som blev över med alla tankar och det som blir kvar att hantera när en annan människa försvinner ur ens liv, både praktiskt men också mentalt.

Och så nu då, tankarna snurrar och försöker hitta meningen , finns det ens någon mening , jag hoppas det

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*