Orättvist eller rättvist livet är bara!

Ja lite kryptiskt kan det bli ibland när man (jag) skriver, och det har väl lite att göra med hur jag känner mig just nu.

Jag har hamnat på ett trevlig NUR ställe dvs Naturunderstödd rehabilitering där jag ett gäng timmar 3 dagar i veckan tillbringar hos en drös helt underbara Islandshästar Korthåriga Collies nån katt som lufsar förbi och en hel hög trevliga människor.

023-small

Ja förutom den här veckan då jag av någon jobbig anledning begått hybris och fått ryggen och nacken att läskigt protestera mot den behandling jag nu gett den.

Stall Vita Villan är ett underbart ställe och Magnus , Yvonne  Raggi och alla andra där (flåt men jag missar namn när jag har ont) är helt underbara.

Nu när jag är hemma så har det i alla fall blivit att jag kunnat skriva en hel del  på InStyleSE MotorManiac och prylparadiset , inte för att jag måste utan faktiskt för att jag vill, och även om det är ett evigt sökande efter den där projektbilen (mitt skapande) och det ändlösa sökandet efter sponsorer nu när min egen ekonomi inte fungerar så kommer det också bli en del annat skrivet.

Och här kommer det bli mer islandshästar och hundar när bara huvudet och ryggen fungerar igen..

toadilyinsane

 

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*