God Jul (eller tomtarna på loftet har fest)

God Jul

Eller vad säger man nu när första ljuset är tänt nu på första advent och lussebullarna överfaller en vart man än tittar.

800px-lussekatter_med_parlsocker

Människor knaprar pepparkakor som om det vore antidepp piller (eller serotonin hämmande) och försöker vara så där julsnälla som man nu bara kan bli när den rödbrusige tomten är på gång.

Så har jag varit snäll i år, nja jag har varit jag vilket innebär att jag frenetiskt har försökt hitta en utväg ut från att inte jobba (jag var duktig på det en gång i tiden, jobbade mitt bland IT strulet och var duktig eller nåt sånt) så jag gissar tomtarna på loftet lär ge mig kolbitar istället för Julklappar.

 

Livet går vidare även efter jul och när skinkan är äten knäcken tagit knäck på tänderna, garnnarna tänt eld på granen (och garnen tänt eld på Grannen) så kan man slå sig tillbaka till TV:n och se en repris av Kalle Anka och se Karl-Bertil Jonsson leta upp fattiga för att ge julklappar han snott på posten.

Ja det är Jul igen och snart nytt år, med allt vad det nu kan innebära, vem vet kanske hittar jobb igen, eller så får jag elda med dom där kolbitarna jag fått för gamla och nya synders skull…

elfs-working-xqplbr

Och tomtarna på loftet, ja dom har visst kommit åt glöggen så dom är det fasen ingen ordning på längre, får gömma nycklarna till renarna så det inte blir något promilletomterally eller hur.

Och jjo det ska skrivas lite mera här, har ännu inte lyckats uppgradera livet från 1.0 så jag står fortfarande och stampar på en gammal release av livet och 2.0 lanserades för flera månader sedan så det är väl dags snart nu att dra upp ett par nivåer eller hur, och för att ha något att läsa under tiden så kan Du kolla på www.motormaniac.se eller/och www.prylparadiset.se så blir det säkert bra det också…. God Jul

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*