Medans kaffet kallnar

Svart kaffe, svarta kläder och en massa poesi, ja det kan kanske stämma förutom just poesin. Det är förbannat svårt att skriva när skallen på något sätt fortfarande känns inbäddat i ett drömskt dun-moln och kaffet på något sätt fortfarande vägrar att väcka upp hjärnan från dom djupa snarkningarnas värld.

snark_warning

Morgonen är lite en surrealistisk värld, reklamen från tv:n blandas med världen utanför fönstret som sakta vaknar till liv (ja världen alltså inte fönstret då) för det är ett lite annorlunda att kliva upp idag jämfört med tidigare, ja passa dig nu nu kommer det snart ett sånt där stenålders uttalande .

radio-146124_960_720

När jag växte upp (japp här kommer stenåldern, då jag är av årsmodell -68) så fanns det 2 tv kanaler och 3 radiokanaler och inget mer, tji reklam (hur i hela friden visste man vad man skulle köpa då???) och kaffet kokades inte pressades (ja jag dricker pressat kaffe) på norrländskt vis, snön låg tung på taken och någonstans var säkert tomten vaken.

Det är skillnad mot för idag då jag sitter framför en flimrande skärm och kollar vad Tilde och Peter hittar på den här morgonen innan det är dags att bege sig ut mot äventyr.

Livet kanske inte alltid är vad vi önskar av det, efter 3 mc olyckor ett gäng rehabiliteringar efter att ha vunnit nya vänner och förlorat människor som legat mig nära hjärtat, efter att ha lärt känna mig själv på ett bättre sätt än någonsin så har jag kommit till min insikt, livet är kanske inte alltid perfekt, det är vad vi gör det till, och enda sättet att göra det lite bättre är att ta hand om varandra stötta när det behövs stöttas, ge glädje så kommer oftast glädjen tillbaka. Bry dig om någon annan så bryr sig någon annan om dig.

Lev på det sätt som känns rätt,,, för dig

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*