Lång tid sedan sist (igen)

Ja det var ett tag sedan, inte lätt att skriva när man inte har lust eller ork, men nu är jag tillbaka igen.

Livet har en tendens att gå vidare runt en själv när man står stilla och stampar ja det mesta går vidare vare sig man vill det eller inte, och det är nog bra det eller hur.

Efter en rätt usel sommar så är det väl ändå skönt att saker går vidare, själv ser jag starkt fram mot Vallåkra träffen nu i helgen dvs en massa trevliga bilar och diverse människor samlade på en och samma plats med liknande intressen, kan det bli bättre, ja i alla fall inte för mig.

Bygger vidare på min hobby bil också, sakta men säkert så börjar det äntligen bli något som jag kan känna mig stolt över, något som på sätt och vis ska spegla mig och det jag tycker om, för även om vissa gör konst av färg på en tavla eller en klump lera så är det här min duk, mitt staffli och min drejskiva och det jag skapar kommer från mitt huvud

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*